promenad

jag och charlie gick en vända i skogen förut. men han fick gå i koppel. vill inte ha honom lös när de går vargar här nu. men vi gick 1 timme. så gott så :)

Så nu blir de lugnt ett tag tills ikväll då ja ska träna :)

morgontrött

Idag har ja inte gjort mycket. vaknade rätt så sent. klockan var nästan 10.  men då hade jag varit ut klockan 8 med charlie. åt lite frukost. körde ett träningspass. så nu sitter ja här och charlie sover vid mina fötter. Tror ja ska gå ner och laga mig något att äta. är hungrig. aja får bli en liten uppdatering iallfall

Snöat

Ja här har det kommit en hel del snö, charlie springer runt och busar i snön men det fastnar så i hans päls så de är inge kul att göra ren han sen.

Har legat och halvsovit i 2 nätter nu på att bli utringd och att jobba men de har inte kommit så mycket under nätterna då så jag har fått åkt ut. men de blir nog antagligen ikväll/natt om de inte regnar bort vill säga!

Har bara varit ut 1 sväng och plogat i år! ifjol vid denna tid hade jag varit ut 12 gånger. och sista gången för året var den 26 december.

snart helg :P

snart helg vilket ska bli väldigt gott. Fick äntligen iordning bilen igår oxå. var en packning i dieselpumpen som läckte. så bara jag fick sakerna tog de inte så lång tid att fixa. så nu startar den lätt igen och läcker framförallt inget.

Charlie var morgonpigg idag, väckte mig 08.20 också har ja inte sovit en blund inatt typ. usch. men men ska snart gå ner och träna så då komme ja väl igång.

Dax igen

Första träningspasset idag efter 3 veckors uppehåll. har varit småsjuk och trött så har inte orkat tränat. de var jobbigt att komma igånd igen men fruktansvärt gott.

Jul och nyår har varit väldigt bra :) imellan de har de blivit en massa mmys med älskling :)




Foto:Jag


Foto: Joline Danielsson

RSS 2.0