2 dagar samt 1 dag

ja 2 dagar tills vi ska hämta Charlie och en dag tills ja får gå hem ifrån jobbet. så imorgon blir de tårta på jobbet sen så stannar jag hos älskling :)

Håller på att göra rummet lite mer valpsäkert nu :) finns mycket gott att gnaga på här hehe också en grind för trappen :)

nej nu får ja fortsätta

3 dagar kvar

ja det är det bara tills vi ska åka och hämta Charlie :) längtar som bara den! har satt på vinterdäckena idag också. var lite glingt innan :) sen så vill ja inte åka så långt med slitna sommardäck!

Har varit till syster Anna också som var snäll och klippte mig :) gud så gott. är så jobbigt att vara långhårig.  :) Nej nu ska ja fixa med lite saker.


Söndag!

Har tråkigt, Älskling har åkt hem och jag har inget att göra. Denna vecka kommer bli så dryg. vill att det ska vara lördag så jag och älsk kan åka och hämta Charlie :) åh vad kul :)  6 dagar kvar! LÄNGTAR!!

Igår var vi runt till en massa djuraffärer och handlade leksaker, tuggben filtar, reflexväst, scarf, koppel med mera :)

Och idag har vi varit till vålberg och busat med ungarna.. de är så himla härliga och fulla av energi :) man blir så glad av det. Glad men trött :) energin tar slut snabbt hehe

Mer bilder på Charlie :)








Charlie med bröder :)

CHARLIE!

Till lördan 1/11 ska jag och älskling hämta våran charlie :) världens gulligaste hund :)







Skogspromenad!

Jag och jonas har varit duktiga och tagit oss en skogspromenad igen. Blev väl lite mer än en mil. jämt perfekt de. var jäkligt gott. Så nu har jag och örjan duschat och han mådde som en prins i vattnet :)

Nej nu blir de nog lite NHL 09 :P

Varslad!

Japp jag och 2 till på arbetet har blivit varslade och mer kommer det nog att bli. är dåligt att göra så jag slutar sista oktober. Var välkommen tillbaka till våren för då fanns det nog mer men ska väl försöka hitta något innan de hade jag tänkt. tråkigt nog. men men

Klantig!

Ja det kan man säga att jag är. ramlade när jag gick ur bilen i tisdags på blöta löv så jag frog i handen. så det fick bli en torsbyresa på kvällen. Hade ingen känsel i mina fingrar för de domnade bort och var väldigt svullen. Så läkaren där trodde handen var bruten, också hade de ingen röntgenpersonal så de fick gipsa handen/armen på mig :/ sov knappt något den natten och på morgonen var jag ner till arbetet och pratade med dom där. drog till torsby igen och röntgade. men jag hade tur :) var bara några nerver som hade lagt sig i kläm med mera ;) hihi

Bild från google

Helgen

Så nu har jag kommit hem och duschat :) har även hunnit beställa en ny burk med superpump 250 :) Var hur gott som helst att träna idag. riktigt sugen och energi till tusen :) 

Näst sista veckan på jobbet också om de inte kommer in något jobb så jag får vara kvar :/ tråkigt men så är det. inte lätt för alla företag nu när det är som de är i världen. men ska ja gå hemma under vintern blir det nog en liten hundvalp nu :) en Charlie förhoppningsvis :)  jag och Älskling som ska ha den ilag :)

Under helgen har älskling varit hos mig och vi har bara tagit det lugnt. blev ioförsig en tur till karlstad på lördan. skulle ha en ny värmelampa till örjan och lite saker. sen åkte vi hem och lagade mat  :) kroketter och fläskytterfile mums :P


nej nu får de bli lite NHL 09 :P hehe ha dä gött

//R

Ursäkta!

Ni får ursäkta mig. har varit hemskt dålig på att uppdatera men har inte fått tiden att räcka till eller motivation men ska ner och träna med jonas nu så uppdaterar lite ikväll om vad som har hänt under helgen :)

En lång promenad!

Jag och jonas hade fått för oss att vi skulle vara lite duktiga och gå och springa idag istället för att styrketräna hela tiden så han kom till mig kvart över 5. Skulle gå en runda på ca 1 mil som vi kände till men vi råkade komma på fel väg så vi kom långt in i skogen men vi visste ju ändå vart vi var på ett ungefär så vi fortsatte att gå och grusvägen blev till en stig. som senare blev till ett traktorspår. Sedan blev det mörkt och traktorspåret försvann. men vi försökte lokalisera oss, så vi gick rakt ner genom skogen istället. tillslut efter en 30 minuter så kom vi fram till en grusväg vi kunde gå på så är rätt så slut nu! var ute i 3 timmar och turen hamnade på 1,5 mil på ett ungefär. inge mindre iallfall!

så nu har ja precis duschat och ätit mat. det dröjer inte förräns jag hoppas i sängen! trött trött trött

Segt!

Ja det kan man säga att dagen har varit idag.. gick hur segt som helst.  Iallafall när ja kom hem så drog ja till styrkan och tränade med jonas!  han är äntligen hemma här under evckorna nu ett tag framöver. Så har inte hunnit med så mkt annat idag!

Och nu ska ja packa väskan för imorgon och lägga mig i sängen och spela lite NHL 09 tror ja :)

Ja ni får ha en bra kväll 

//R

Helgen

Har varit hemma hos älskling <3 under helgen.  Fredan så myste vi bara och kollade på idol. lördan skjutsade jag ut älskling till stallet och hämtade sen henne. Sen på kvällen var vi på bio :) kollade på rallybrudar. Var sådär. duger att se 1 gång men inge mer haha.
Idag har jag varit till syster i vålberg och hälsat på och busat. och tror du inte då att mina byxor spricker mitt över ena skinkan. ett stort hål. På mina nyaste jeans. men men de var för trånga nu men tråkigt ändå.

Har nyss duschat efter träningen så sitter och äter lite nu medans jag uppdaterar. sen blire sängen tänker ja..

gamla pärlan!

Har hittat min gamla pärla som ja gjorde iordning igen :) åh blir så sugen att köpa tillbaka den :) riktigt sugen!






Och Älskling har gjort en ny fin design åt mig :) tack så mkt :)

*fniss*

Nu är jag här inne och smyger igen, hihi ;) Som ni ser har jag gjort en ny design till min pojke, tycker ni om den?

Älskar dig Robin ♥


Puss & Kram, din Joline.

inte igen!

ont i magen som bara den. igen! orkar inte med magkatarr en gång till fy fan.! kommer tätare och tätare :/ blä

10 månader



10 månader med äskling idag :) Jag älskar dig så himla mkt. <3



orkar inte sova.
 Älskling är ju sjuk så hon ligger kvar än i sängen, hon hade 39,5 grader igår. usch stackars henne. så jag var iväg till affären igår och handla lite saker åt henne :)
Så denna helgen har varit jättelugn men jag verkar ha klarat mig iallafall. orka vara hemma ifrån jobbet. usch så tråkigt.

Nej nu ska jag dra ha en bra dag alla

Vet ni vad?

Jag har världens underbaraste, snällaste snyggaste tjej :) och jag älskar dig så Joline Danielsson

träning

Va ett tag sen det var så här gött att träna :) har inte haft så mycket ork och motivation på senaste tiden så det har blivit lite si och så. Beställde Superpump 250 ifrån gymgrossisten häromdagen så fick det idag. många som tyckte det var bra och trots låg dos och första dagen var det en härlig känsla. :) Motivation till tusen samt att man orka pressa sig det lilla extra som behövs. gud så underbart. så imorgon ska jag upp på högre dos :)


Har haft bilden förut men ähh. lägger upp ändå :)

RSS 2.0