monday

Dagen har gått rätt så fort idag fastän att det har varit måndag. Var på möte i torsdags förresten och fick iallafall reda på att jag får stanna oktober ut men sen såg det ut att dala nedåt med jobb så jag skulle nog få gå hem under vintern              :(    jobbigt. vill verkligen inte gå hemma,

Visserligen kan man ju lägga ner sig mer på träningen än de halvdant som blir nu men men. så är det.

Har iallafall tränat nu men funderar på att lägga om träningen lite som i början när jag körde 1 muskelgrupp/dag.  tyckte det gick lite bättre samt att man får lite mer tid över. annars hinner man bara äta och träna de dagarna man jobbar tyvärr.  Någon som har något förslag på hur jag ska lägga upp träningen? :)

Nej nu blir de duschen och idol :) tror ja om de inte blir NHL 09 iställe ;)

Shopping

Jag och Joline var till Karlstad igår och gick runt och shoppade lite. men vi hittade inte speciellt mycket denna gång. som var lite tråkigt men ja fick med mig ett NHL 09 hem iallafall till mit ps3 :) Så när vi kom hem var vi båda jätte trötta så vi åt mat och jag provade spelet en sväng medan hon satt vid datorn och kikade lite

Nej nu ska ja gå in och krypa inunder täcket till henne igen :)

Lite bilder


Västkusten-08




Västkusten-08



Säfsen på någon lek Ö :)

Lill lördag

Har nyss kommit hem ifrån arbetet har dock hunnit tvättat bilen innan jag satte mig här.

Skulle ha varit till styrkan idag men det blev inställt. :( men men har väl fullt upp ändå men. ska hinna äta, träna och kika idol.

Nej nu ska ja äta :)

Säfsen

Allt har varit jättebra i Säfsen men hinner inte uppdatera om det nu utan lägger bara upp två bilder.





Jag och min nyfunna vän, Demi som även han är ett matvrak :)
Foto; Joline Danielsson





Mina tre älsklingar.
Foto; Robin Andersson (jag)

Säfsen

Idag åker jag,Joline och Erica upp till säfsen. Älskling och Erica ska ha turridningar lördag och söndag med hästarna där och turister. Så de ska upp tidigt imorgon så vi åker idag istället.

Ska bo i en stuga nere vid sjön jämt vi alpin området nästan :) jätte fint Så jag ska väl skjutsa dom till hästarna och hjälpa dom och laga mat åt dom :)

Så kommer hem på sönda eftermiddag/kväll :)

Måndag

Jappz då var det måndag igen. Under helgen har det varit lugnt.
Freda kväll/ natt så hämtade jag Joline och Elin på en fest i sörby. åkte hem till älskling och sov. Sen på lördags morgon åkte vi hem till mig eftersom syster med familj skulle komma och hälsa på vilket var riktigt kul :) isaac stannade kvar :)
Fastän på kvällen drog vi till Hagfors igen och har bara tagit det lugnt.

Idag har ja inte hunnit med något tycker jag. dagen har gått jätte snabbt sen ja kom hem, åt mat, tränade, fixade växelspaken i bilen, tanka ja å nu sitter ja här och klockan är snart 9. Man hinner inte med något under veckorna.

Satt och kikade litegranna på hus igår. blir så sugen så. men det får vänta tills min lilla flicka får jobb och går ur skolan :)

Nej nu ska ja fixa iordning lite innan ja ska så småningom lägga mig. men ni får ha en bra måndagskväll :)

Sleten

Efter att jag kom hem ifrån jobbet idag var jag jätte trött. åt mat och gick och la mig och sov ett tag. sen så mena jag att jag skulle träna nu men får hoppa över det får har fått ont i huvudet. Och de är inge vidare att träna om man har huvudvärk. Örjan är med mig upp nu iallafall och gör mig sällskap hihi sen så blir de att se idol  :)

Nej nu ska jag fylla i min timrapport för jobbet.

Tränat



Har just precis tränat.Börjar hända lite mera nu igen när jag har börjat äta gröt till frukost :). Lite skillnad sen innan man börja träna då man vägde 60 kg och nu ca 80 kg :).

ska duscha sen ska man kika på idol :)

Igår efter jobbet var jag bara hemma en kort sväng innan jag drog till älskling :

Varje vecka börjar med måndag!

Hej på er gott folk! Idag så har jag jobbat men det har varit en ovanligt seg måndag. har krånglat inatt så har inte fått så bra sömn.
När ja kom hem var jag bra sleten så jag åt mat. och vila lite. sen så har jag tränat. som gick väldigt segt. Vart är energin?

efter det så tog jag med mig Örjan ner i duschen och duscha. satt där med han och pratade med han och klappa honom och han mådde så gott så. Låg och blundade hela tiden. trodde han sov ett tag så jag fick butta på honom lite :)

Har stigit lite i vikt på sista tiden oxå :) ligger på ca 80 kg nu, på mina hela 171 cm  :) enligt BMI så är jag kraftigt överviktig haha vart nu de ska vara eftersom ja. Ska träna magen mer bara för den har jag inte brytt mig om alls.  :) men men de hinns. jag har ju hela livet på mig :)

nej nu ska jag fixa lite så, men jag bjuder på en gammal bild ifrån i sommar!

Lördag kväll = Mys!

Är hemma i munkfors just nu. kom hit för någon timme sen. har ätit tacos med mamma och pappa, gott :)

Igår efter jobber var vi till filipstad men de hade inte hunnit få upp så mkt saker men de räckte ändå. blev en mercedes mössa till mig hihih :)
Idag så har älskling varit uppe i säfsen och haft turridning med hästart hela dagen så jag stannade hemma hos henne och satte på mina extraljus på bilen tillbaka :) börjar ju som sagt att bli lite mörkt.

Så nu blir de en film, godis och en massa mys :) I like it!  Hoppas ni andra får en lika underbar kväll! 


See ya! //R

Helg


Ja snart är det helg, igen :) gott. Imorgon när jag slutar jobbet så blir det antagligen att åka till filipstadsmarken och kika lite sen ta det lugnt för älskling ska upp på lördan och till säfsen och jobba. hon ska med karin och ha lite turridningar :). de blir bra för henne de. och under tiden hon är borta ska nog ja sätta på extraljusena tillbaka på bilen. börjar ju på att bli mörkt hehe. 

Imorgon är det 9 Månader med älskling :) så underbart <3 Älskar verkligen dig! duj är den underbaraste som finns. och du är bara min :) Hoppas de blir som vi har tänkt. att vi flyttar ihop till sommaren :) får väl se om de blir hus eller lägenhet :) hihi

Nej nu ska jag kika på idol hejhej

Bichon


Är så sugen på en Bichon, Jag och älskling menade att skaffa en denna sommar tillsammans men eftersom vi inte visste hur jag skulle jobba eller så så blev det inget. men som det ser ut nu kanske det kommer bli en till sommaren. Hoppas. :)

Igår kikade jag på idol, är så jäkla kul att se när dom gör bort sig inför hela sverige. Tillochmed örjan var bänkad framför tvn i en filt. först uppe på soffan sen så låga han i min famn :)

Nej nu ska jag dra och äta :) uppdatrerar mera sen

Måndag hela veckan!

Hej hopp! Måndag, hmm måndagar brukar vara dryga och tråkiga men faktiskt så har denna måndag gått väldigt fort. När vi åt lunch på jobbet kändes det som det var frukost. :) Sen när jag slutade så följde älskling med mig hem så vi har ätit lite mat och gjort iordning allt för imorgon. hon har pluggat och då tränade jag.

Så just idag händer de inte speciellt mkt. slappa i sängen med älskling.

Ha en bra måndag! och hoppas den gick lika fort för er som för mig! 


So long /R


RSS 2.0