Innan jag börja träning och som jag ser ut nu


Innan :)



Nu :)

Söndag

Ja. ändå om man går hemma så är söndagar lika tråkiga som förut. usch. skjutsade ut älskling till stallet förut.så jag och Charlie ska hämta henne sen och sen åker vi till Hagfors :)

Skulle ha vaccinerat Charlie denna tisdag men jag ringde och bytte till nästa vecka för älskling skulle göra en massa prov denna tisdan så hon kunde inte bli med i sådana fall. Och det är alltid bättre att vara 2 än att vara ensam med charlie.

Nä nu ska ja fortsätta med att packa iordning saker så jag är klar när hon ringer och vill hem

Det snöar!

ja för fullt oxå. jag som precis har kommit hem till munkfors ifrån älskling för att Charlie inte hade nån mat kvar. och troligtsvis som det ser ut nu ska jag jobba inatt så jag åker nog tillbaka till älskling så ´Charlie får stanna där inatt,

dax för snö :)

Idag har jag hjälpt pappa mestadelen av dagen med bilen. sen så var jag bort till Micke och Emma och kollade på deras vackra nyfödda dotter wilma :). Imorgon ska jag upp til ekshärad och hjälpa dom ställa iordning alla plogsaker med mera. så Charlie ska få vara hemma hos älskling. Anders (hennes pappa) ska ta hand om den lilla bushunden :)

Nej nu ska ja göra iordning för imorgon ha dä!

Bilen till salu!

Har satt ut bilen min på annons. Vill ha tag i en kombi istället och en bensinare. åker inte så mkt nuförtiden men får ja inte de jag vill ha för bilen så får den vara kvar ändå. spelar mig ingen större roll. förutom att de passar bättre med kombi med tanke på charlie med mera.

Vesen

Har varit vesig i 2 dagar nu. de rinner ur näsan och direkt jag rör mig så svettas ja.! Jag vill träna!!! orkar inte sitta still längre. har visserligen varit ute och gått med Charlie men han orkar inte gå så långt än :)

Tror ja ska försöka och träna lite sen, måste göra något. är så himla tråkigt att gå hemma om dagarna. och under dagen sover charlie mycket :/

Nä man skulle komma på en mirakelkur så man slapp vara sjuk och allergisk!


Lite bilder på Charlie











11 Månader

Ja idag har jag och älskling varit ilag i 11 månader :) så underbart :) och här sitter både jag och charlie och saknar henne. Får se om vi åker dit ikväll hihi eller imorgon :) Jag älskar dig så otroligt mycket Joline Danielsson. du är min skatt <3

Har fått lite jobb under vintern oxå. ska ploga snö som vanligt :) fastän det är mer nu än vanligt. så de blir perfekt de :) vara ute på nätterna. gud va fint :)  Bara de kommer någon snö vill säga. annars är de ju itne så bra hehe.


Vaccination

Så nu har jag beställt vaccination till charlie fastän inte förräns om 4 veckor då han blir 12 veckor gammal :) också försäkrade jag han nu :) han har sovit jättebra inatt. så imorse efter att jag hade varit ut med han så fick han komma upp i sängen. så där låg vi och sov intill varandra :) Nu har vi varit ute och tränat med kopplet som han inte gillar speciellt mycket men han gör framsteg. :) Nej nu får ja leka med han :)

1 dagen med charlie.





HInner inte med något mer nu men det kommer komma mera. ni får ha lite tålamod :)

RSS 2.0